Rólunk

Az Odorest Kft több mint 27 éve, a fogyóáru kis- és nagykereskedelmi piacának aktív szereplője. Ajánlatunkban megtalálhatóak az alapvető élelmiszerek, zöldségek és gyümölcsök, kávék és italok, tisztítószerek és kozmetikai termékek.

Ügyfeleink közé tartoznak főként a Hargita, Kovászna és Maros megyékben működő kiskereskedelmi egységek. Termékeink minőségét és azok versenyképes árait, a legnagyobb bel- és külföldi beszállítókkal való, hosszú idő során kialakult stabil kapcsolatok garantálják.

Fejlődésünk

Cégünk 1991-ben kezdte tevékenységét alig 100 nm kiszolgálási felülettel és folyamatosan fejlődött az évek során. 1998-ban egy nagyobb felületű helyiségbe költöztünk, a Budvár utca 53 szám alatt található jelenlegi telephelyre, amely Székelyudvarhely segesvári kijáratától 500 méterre található.
2001-ben bővült a kiszolgálási terület 1200 nm-re, majd 2005-ben 2200 nm-re. 2008-ban felújításra került sor, amikor a legújabb értékesítési berendezések és módszerek alkalmazása után, a régiekhez képest sokkal korszerűbb körülmények között tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat hazai és import termékekkel. 2014-ben bővült a kiszolgálási felület 3100 nm-re.

Ajánlatunk

Több ezer termék áll ügyfeleink rendelkezésére egy több mint 2.200 nm-es területen és a nagykereskedelem legmagasabb szabványait alkalmazva kínáljuk őket. A folyamatosan bővülő termékpalettánkban többek közt különböző élelmiszerek, konzervek, zöldségek és gyümölcsök, italok, édességek, kávék, tisztítószerek és higiéniai cikkek találhatóak.
Törekszünk arra, hogy az újdonságokkal elsőként megjelenjünk, és versenyképes árakat biztosítsunk minden nálunk vásárolt termékre.

Elveink

Cégünk megbízhatóságát az ügyfelek számának folyamatos növekedése és a beszállítóinkkal szerzett stabil kapcsolatok bizonyítják.
Célunk, hogy a jövőben is minőségi szolgáltatásokkal, az igényeket kielégítve, pontos, gyors kiszolgálással álljunk vevőink rendelkezésére. Elfogadható feltételekkel, még több akcióval és még annál is kedvezőbb árakkal várjuk kedves partnereinket.

list
+9000

Termék

star
2562

Raklap

people
4000m²

Raktár felület

Kérdése lenne? Lépjen kapcsolatba velünk!

mail

Ügyfeleink véleménye